hvorfor velge oss

Vi tilbyr utmerket merkevarebygging og utviklingstjenester

  1. Vi er glade for å presentere oss som Zigma Technologies, en one-stop-løsning for alle dine digitale behov. Selskapet vårt ble etablert i 2018 og spesialiserer seg på å tilby et bredt spekter av tjenester, inkludert markedsføring på sosiale medier, nettstedutvikling, SEO, grafisk design og mye mer.

Våre sosiale medier markedsføringstjenester er utviklet for å hjelpe bedrifter med å maksimere rekkevidden og engasjementet på populære plattformer som Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn. Vi jobber tett med kundene våre for å lage og gjennomføre effektive sosiale mediekampanjer som bidrar til å bygge merkevarebevissthet, drive trafikk og generere potensielle kunder.

I tillegg tilbyr vi også nettsideutviklingstjenester som er fokusert på å lage brukervennlige og responsive nettsider som er optimalisert for søkemotorer. Vårt team av utviklere bruker den nyeste teknologien og verktøyene for å sikre at våre kunders nettsider er raske, sikre og enkle å navigere.

Hvis du ser etter en pålitelig og erfaren digital partner som kan hjelpe deg å ta virksomheten din til neste nivå, trenger du ikke lete lenger enn Zigma Technologies. Vi vil være beæret over å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine mål og mål.

WhatsApp-bilde 2023-08-21 kl. 02.56.24

Vårt team

Møt vårt team av eksperter

Nettside lagbilder-01

Sajed Hussain

Grunnlegger og administrerende direktør
Nettside lagbilder-02

Emil Macron

Regissør
Nettside lagbilder-05

Abraham Denyel

Lagleder
Nettsted lagbilder-08

Vicki Elliot

Dubai-representant
Nettside lagbilder-07

Maya

Manager for sosiale medier
Nettsted lagbilder-09

Ajay Ray

Nettmester